HUONEET

KIDS ESCAPE TAIKAHUONE – LAPSILLE

Astukaa taikahuoneeseen ja selvittäkää talon valtiaan, taikuri X:n salat! Teillä on 30 minuuttia aikaa löytää taikurin salainen taikasana, jonka myötä itse taikuri astuu huoneeseen. Ennen kuin ehditte huomatakaan, on taikuri taikonut huoneensa aivan toiseksi ympäristöksi. Pysyttekö enää taikurin perässä? Teillä on toiset 30 minuuttia aikaa selvittää toinen haaste – jos onnistutte tehtävässä, kruunataan teidät uusiksi valtakunnan taikureiksi!

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja taikurin show’n + tauon

KIDS ESCAPE VIIDAKKO – LAPSILLE

VARATTAVISSA 23.2. ALKAEN Astutte hämärään viidakkoon, jossa vallitsee täysi kaaos. Onnistutteko selvittämään, miksi viidakon eläimet ovat hätääntyneitä? Mitä on tapahtunut? Teidän tulee kuitenkin toimia salassa. Teillä on 30 minuuttia aikaa luoda metsään pimeys sekä toiset 30 minuuttia toteuttaa operaationne ihmisten katseilta piilossa. Viidakko tarvitsee apuanne – mutta varokaa, ettette jää ansaan!

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Naapurin rouva on perinyt jäljettömiin kadonneen miehensä ja kiertää maailmaa luksusristeilijällä. Te huolehditte rouvan asunnosta. Kiitoksena hän on määrännyt teidät perijöikseen. Eräänä päivänä avaatte postilaatikon ja teille tulee kova kiire löytää rouvan testamentti. Syy selviää postilaatikosta!

Pelin kesto: 60 min