HUONEET

Pelimme ovat varattavissa!

Pelit alkavat porrastetusti tarpeettomien kontaktien välttämiseksi ja riittävien turvavälien takaamiseksi. Paikan päällä kohtaatte ainoastaan peliohjaajamme ja tilamme ovat avoinna ainoastaan varauksen tehneille. Peliohjaajamme käyttävät asiakastilanteissa kasvomaskia.

Huoneet puhdistetaan huolellisesti jokaisen pelin jälkeen. Pelaajia ohjeistetaan käsienpesuun; saatavilla on lisäksi käsidesiä. Suosittelemme maskin käyttöä yleisissä tiloissamme.

Tulettehan pelaamaan ainoastaan terveinä!

Kaikkien suoraan meiltä hankittujen, 30.6 vanhentuneiden lahjakorttien voimassaoloa on jatkettu 28.02.2021 saakka.

Alla löydät varattavissa olevat pelimme. Tutustu myös infopakettiin täällä.

KIDS ESCAPE KULTAISEN AARREKAMMION SALAISUUS  – LAPSILLE (2-12 hlö)

Lempeän faarao Ramoksen henki leijailee legendan mukaan vuosisatoja vanhan aarrekammion sisällä yhä aktiivisena. Aarrekammioon uskaltautuvat löytävät säännöllisin väliajoin arvoituksellisia viestejä. Ovatko viestit peräisin itse faaraolta? Salaperäisestä faaraosta liikkuu paljon erilaisia kertomuksia, mutta kukaan ei ole koskaan nähnyt faaraota. Onnistutteko selvittämään salaiset viestit, ratkaisemaan aarrekammion salaisuudet ja houkuttelemaan faaraon hengen näytille? Seikkailette aarrekammiossa tutkijoina ja arkeologeina ja pääsette ehkä vihille todellisesta sensaatiosta.

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

Toimipiste: Eurantie 2 (Vallila)

KIDS ESCAPE MYSTEERISIRKUS  -LAPSILLE (2-12 hlö) 

Tätä ensi-iltaa on odotettu kauan. Sirkuksen uuden näytöksen ensimmäinen esitys on loppuunmyyty ja koko sirkuksen väki on innoissaan päästessään taas esiintymään. Hetkeä ennen esityksen alkamista backstagella odottaa kuitenkin järkytys: bäkkärille on murtauduttu ja paikat ovat aivan sekaisin! Illan esitys on vaarassa. Teidät on hälytetty apuun selvittämään, kuka sirkuksen kulissien takana on käynyt riehumassa. Onnistutteko saamaan syyllisen selville sekä löytämään kadonneet välineet? Aikaa ei ole hukattavaksi, joten olkaa nopeita!

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

Toimipiste: Mäkelänkatu 54 B (Vallila)

KIDS ESCAPE VIIDAKKO – LAPSILLE (2-12 hlö)                                                              

Astutte hämärään viidakkoon, jossa vallitsee täysi kaaos. Onnistutteko selvittämään, miksi viidakon eläimet ovat hätääntyneitä? Mitä on tapahtunut? Teidän tulee kuitenkin toimia salassa. Teillä on 30 minuuttia aikaa luoda metsään pimeys sekä toiset 30 minuuttia toteuttaa operaationne ihmisten katseilta piilossa. Viidakko tarvitsee apuanne – mutta varokaa, ettette jää ansaan!

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

Toimipiste: Mäkelänkatu 54 B (Vallila)

TUTUSTU MYÖS KOKO PERHEEN FAMILY ESCAPE -PELEIHIN:

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Olette tänään pystytetyn erikoisryhmän jäseniä. Koko Helsinki on ollut aamulla Pasilan poliisilaitokselle soitetun uhkauksen jälkeen pysähdyksissä. Tuntematon tekijä uhkaa räjäyttää useita kohteita kaupungissa, vaatii korkeita lunnaita ja väittää pitävänsä hallussa panttivankia. Teidän tehtävänne on selvittää tapaus nopeasti, poistaa vaara ja selvittää uhkauksen tekijän henkilöllisyys. Onnistutteko tehtävässä ennen kuin tekijä toteuttaa suunnitelmansa?

Pelin kesto: 66 min

Toimipiste: Mäkelänkatu 54 B (Vallila)

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Teille tuttu, ulkomaille muuttanut rouva on ottanut teihin jälleen yhteyttä. Rouvan aviomies katosi lehtitietojen mukaan asunnosta vuosia sitten jäljettömiin. Rouva on siitä asti viettänyt aikansa ulkomailla etelän lämmöstä nautiskellen vain harvoin Suomessa käyden. Olette pitäneet huolta rouvan asunnosta, kastelleet rouvan kukat ja pyyhkineet asunnon pölyt. Vastapalveluksena rouva siirtää teille säännöllisesti rahaa ja lähettää teille postikortteja kaukomailta. Eräänä päivänä avaatte postilaatikon ja yhtäkkiä teillä onkin jo kova kiire löytää huoneesta jotakin tärkeää. Miksikö? Syy selviää postilaatikon avattuanne!

Pelin kesto: 66 min

Toimipiste: Mäkelänkatu 54 B (Vallila)

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Unelmalomanne Karibialla lähenee loppuaan. Lomanne on ollut rentouttava, vaikka hotellihuoneeseenne vaikuttaakin liittyvän jotain epätavallista. Lomakohteessanne liikkuu sitkeä huhu rantahietikon lähelle kadonneesta, kallista kultalastia kuljettaneesta sukellusveneestä. Olette päättäneet ottaa selvää hotellin ympäristön tapahtumista. Saatteko selville, onko kertomuksessa perää? Ehdittekö kirjautumaan hotellista ulos, ennen kuin myöhästytte koneestanne?

Pelin kesto: 66 min

Toimipiste: Eurantie 2 (Vallila)