HUONEET

UUTUUS: Kids Escape OUTO AUTO + KUURAKETTI nyt varattavissa yhteishintaan 139 € (7-12 hlö)! Kaksi eri teemaa samoissa tiloissa – jokaiselle synttärivieraalle löytyy varmasti mieluinen huone. Varaa

Alla löydät varattavissa olevat pelimme. Tutustu myös infopakettiin täällä.

KIDS ESCAPE TAIKAHUONE – LAPSILLE (2-12 hlö)

Astukaa taikahuoneeseen ja selvittäkää talon valtiaan, taikuri X:n salat! Teillä on 30 minuuttia aikaa löytää taikurin salainen taikasana, jonka myötä itse taikuri astuu huoneeseen. Ennen kuin ehditte huomatakaan, on taikuri taikonut huoneensa aivan toiseksi ympäristöksi. Pysyttekö enää taikurin perässä? Teillä on toiset 30 minuuttia aikaa selvittää toinen haaste – jos onnistutte tehtävässä, kruunataan teidät uusiksi valtakunnan taikureiksi!

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja taikurin show’n + tauon

KIDS ESCAPE VIIDAKKO – LAPSILLE (2-12 hlö)

VARATTAVISSA 23.2. ALKAEN Astutte hämärään viidakkoon, jossa vallitsee täysi kaaos. Onnistutteko selvittämään, miksi viidakon eläimet ovat hätääntyneitä? Mitä on tapahtunut? Teidän tulee kuitenkin toimia salassa. Teillä on 30 minuuttia aikaa luoda metsään pimeys sekä toiset 30 minuuttia toteuttaa operaationne ihmisten katseilta piilossa. Viidakko tarvitsee apuanne – mutta varokaa, ettette jää ansaan!

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

KIDS ESCAPE KUURAKETTI – LAPSILLE (2-6 hlö)

UUTUUS – VARATTAVISSA 4.8. ALKAEN! Löydätte metsäretkellä ollessanne yllättäen hylätyn verstaan. Teille selviää, että verstas on huippusalainen – siellä on rakennettu toimiva kuuraketti! Kuuraketti odottaa verstaalla seuraavaa matkaansa. Teitä odottaa huikea seikkailu kuun kamaralla. Onnistutteko käynnistämään raketin?

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

KIDS ESCAPE OUTO AUTO – LAPSILLE (2-6 hlö)

UUTUUS – VARATTAVISSA 13.8. ALKAEN! Kauan odotettu huvipuistolomanne on alkamaisillaan. Kaiken piti olla valmista lähtöä varten, kun yhtäkkiä huomaatte jonkin olevan pielessä. Ilkikurinen autonne pitää tallissaan kovaa meteliä, mutta tallin ovi on lukossa. Kaiken lisäksi Brutus-koiranne on kadonnut jäljettömiin. Aikuisista ei näytä olevan apua, joten teidän täytyy ottaa tilanne käsiinne ja selvittää tienne autotalliin. Koko lomanne uhkaa peruuntua – selvittäkää siis nopeasti, mitä Brutukselle on tapahtunut ja mikä outoa autoa vaivaa!

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

TUTUSTU MYÖS KOKO PERHEEN FAMILY ESCAPE -PELEIHIN:

UUTUUS! FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Unelmalomanne Karibialla lähenee loppuaan. Lomanne on ollut rentouttava, vaikka hotellihuoneeseenne vaikuttaakin liittyvän jotain epätavallista. Lomakohteessanne liikkuu sitkeä huhu rantahietikon lähelle kadonneesta, kallista kultalastia kuljettaneesta sukellusveneestä. Olette päättäneet ottaa selvää hotellin ympäristön tapahtumista. Saatteko selville, onko kertomuksessa perää? Ehdittekö kirjautumaan hotellista ulos, ennen kuin myöhästytte koneestanne?

Pelin kesto: 66 min

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Naapurin rouva on perinyt jäljettömiin kadonneen miehensä ja kiertää maailmaa luksusristeilijällä. Te huolehditte rouvan asunnosta. Kiitoksena hän on määrännyt teidät perijöikseen. Eräänä päivänä avaatte postilaatikon ja teille tulee kova kiire löytää rouvan testamentti. Syy selviää postilaatikosta!

Pelin kesto: 66 min