KIDS ESCAPE MYSTEERISIRKUS

Tätä ensi-iltaa on odotettu kauan. Sirkuksen uuden näytöksen ensimmäinen esitys on loppuunmyyty ja koko sirkuksen väki on
innoissaan päästessään taas esiintymään. Hetkeä ennen esityksen alkamista backstagella odottaa kuitenkin järkytys: bäkkärille on murtauduttu ja paikat ovat aivan sekaisin! Illan esitys on vaarassa. Teidät on hälytetty apuun selvittämään, kuka sirkuksen kulissien takana on käynyt riehumassa. Onnistutteko saamaan syyllisen selville sekä löytämään kadonneet välineet? Aikaa ei ole hukattavaksi, joten olkaa nopeita! 

VARAUSKALENTERI LÖYTYY TÄMÄN SIVUN ALAREUNASTA. 

8-13 -vuotiaille suunniteltu KIDS ESCAPE MYSTEERISIRKUS -pelipaketti sisältää 2 x 30 minuutin peliä. Tiimi pääsee tutustumaan jännittävään tarinaan ja ratkaisemaan yhdessä arvoituksia sekä luovuutta ja loogista päättelyä vaativia tehtäviä, etsimään piiloja ja avaamaan lukkoja.

Lapset voivat pelata pelit itsenäisesti, eikä aikuista tarvita huoneessa. Huoneiden ovet eivät ole lukossa, joten pelistä pääsee tarvittaessa myös poistumaan. Peli sisältää aikuisille ahtaita paikkoja, aikuisten osallistumista peliin emme suosittele.

Kids Escape -pelit sopivat mainiosti esimerkiksi lasten synttäreiden unohtumattomaksi ohjelmaksi. Tutustu synttäripakettiimme TÄÄLLÄ  

Peliä mahtuu pelaamaan max. 2 x 6 lasta.

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

Osoite: Mäkelänkatu 54 B

Huonevaihtoehdot

Lataa synttärikutsu täältä:

Kysyttävää? Tutustu laajaan infopakettiimme! 

yksi huone, 2-6 pelaajaa

99 €
  • huom. hinta voimassa ma-la.
  • Sunnuntait ja pyhät: 139 €

kaksi identtistä huonetta, 7-12 pelaajaa

139 €
  • huom. hinta voimassa ma-la.
  • Sunnuntait ja pyhät: 159 €

Haluatko varata pelit ja juhlatilan?

Se onnistuu TÄÄLTÄ  

Jos pelaajia on yli 12, suosittelemme varaamaan huoneyhdistelmän Kids Escape Viidakko + Kids Escape Mysteerisirkus (max. 12+12 =24 osallistujaa). Tutustu infopakettiimme täällä. Neuvomme myös mielellämme sähköpostitse kids@exitroomhelsinki.com.

VARAUSKALENTERI

Searching Availability...

Yhteydenottolomake


    Olen kiinnostunut varaamaan:
    pelkän pelinpelin ja juhlatilanluokkaretkenmuu asia, mikä?

    Toivomani ajankohta: