PAKOSTADI FAMILY

UUTUUS – Jännittävä ja vauhdikas kaupunkiseikkailu Helsingin empirekeskustassa!

 

Pakostadi FAMILY – uusi, hauska tiimipeli, joka sisältää lukuisia arvoituksia, salaperäisiä tehtäviä ja mielenkiintoisia kohteita Helsingin kauneimmissa paikoissa.

Poliisille on tullut uhkaussoitto. Helsingin keskustassa on pian määrä tapahtua jotakin, joka järisyttäisi koko kansakuntaa. Poliisin onnistuu jäljittää soittaja, joka kuulusteluissa hokee sanoja “90 minutes, 90 minutes” ja kieltäytyy vastaamasta kysymyksiin. Hetkeä myöhemmin poliisiin otetaan uudelleen yhteyttä. Soittaja esittäytyy kahvilanpitäjäksi ja kertoo asiakkaasta, joka on mutissut itsekseen ja puhunut kovasta pamauksesta. Soittaja kertoo miehen rynnänneen ulos kahvilasta kovaa vauhtia ja jättäneensä epäilyttävän näköisen laukun kahvilaan. Puhelu ehtii katketa ennen kuin soittaja ehti kertoa sijaintiaan. Onko tekijöitä liikkeellä kaksi? Mitä hylättyyn laukkuun on kätketty? Tehtävänne on löytää laukku ja saada selville, kenelle laukku kuuluu. Tutkikaa ympäristö huolella – saatatte huomata erikoisia yksityiskohtia. Mikäli väittämä iskusta pitää paikkansa, on teillä kiire. Tehtävänne on vaativa, mutta selkeä – pelastaa Helsingin kaunis empirekeskusta ja sen lukuisat ihmiset.

Seikkailu toteutetaan suomen kielellä. Please be aware that this game is just available to be played in Finnish.

Tapahtuman kesto: n. 1,5-2,5 tuntia

Tiimin koko: 2-6 hlö 

Hinta: 109 €/tiimi 

Peli soveltuu sekä perheille että kouluille, seuroille ja muille nuorten ryhmille. Suositeltu alaikäraja 10 v. Huomaathan, että jokaisessa tiimissä tulee olla vähintään yksi aikuinen mukana. 

Hinnat isommille ryhmille (väh. 13 pelaajaa): 15 €/lapsi 7-16 v. // 18 €/aikuinen.

Ryhmävaraukset (2 tiimiä tai enemmän) sähköpostitse

Searching Availability...