KIDS ESCAPE KULTAISEN AARREKAMMION SALAISUUS

Lempeän faarao Ramoksen henki leijailee legendan mukaan vuosisatoja vanhan aarrekammion sisällä yhä aktiivisena. Aarrekammioon uskaltautuvat löytävät säännöllisin väliajoin arvoituksellisia viestejä. Ovatko viestit peräisin itse faaraolta? Salaperäisestä faaraosta liikkuu paljon erilaisia kertomuksia, mutta kukaan ei ole koskaan nähnyt faaraota. Onnistutteko selvittämään salaiset viestit, ratkaisemaan aarrekammion salaisuudet ja houkuttelemaan faaraon hengen näytille? Seikkailette aarrekammiossa tutkijoina ja arkeologeina ja pääsette ehkä vihille todellisesta sensaatiosta.

 

VARAUSKALENTERI LÖYTYY TÄMÄN SIVUN ALAREUNASTA. 

8-13 -vuotiaille suunniteltu KIDS ESCAPE KULTAISEN AARREKAMMION SALAISUUS -pelipaketti sisältää 2 x 30 minuutin peliä. Tiimi pääsee tutustumaan jännittävään tarinaan ja ratkaisemaan yhdessä arvoituksia sekä luovuutta ja loogista päättelyä vaativia tehtäviä, etsimään piiloja ja avaamaan lukkoja.

Lapset voivat pelata pelit itsenäisesti, eikä aikuista tarvita huoneessa. Huoneiden ovet eivät ole lukossa, joten pelistä pääsee tarvittaessa myös poistumaan.

Kids Escape -pelit sopivat mainiosti esimerkiksi lasten synttäreiden unohtumattomaksi ohjelmaksi. Tutustu synttäripakettiimme TÄÄLLÄ  

Peliä mahtuu pelaamaan max. 2 x 6 lasta. 

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

Osoite: Eurantie 2

Huonevaihtoehdot

Lataa synttärikutsu täältä:

Kysyttävää? Tutustu laajaan infopakettiimme! 

yksi huone, 2-6 pelaajaa

99 €
  • huom. hinta voimassa ma-la.
  • Sunnuntait ja pyhät: 139 €

kaksi identtistä huonetta, 7-12 pelaajaa

139 €
  • huom. hinta voimassa ma-la.
  • Sunnuntait ja pyhät: 159 €

Haluatko varata pelit ja juhlatilan?

Se onnistuu TÄÄLTÄ  

Jos pelaajia on yli 12, suosittelemme varaamaan Mäkelänkadun tiloista huoneyhdistelmän Kids Escape Viidakko + Kids Escape Mysteerisirkus (max. 12+12 =24 osallistujaa). Tutustu infopakettiimme täällä. Neuvomme myös mielellämme sähköpostitse kids@exitroomhelsinki.com.

VARAUSKALENTERI

Searching Availability...

Yhteydenottolomake


    Olen kiinnostunut varaamaan:
    pelkän pelinpelin ja juhlatilanluokkaretkenmuu asia, mikä?

    Toivomani ajankohta: