KIDS ESCAPE KULTAISEN AARREKAMMION SALAISUUS + JUHLATILA

Varaa meiltä synttärit, joista puhutaan vielä pitkään!

Lempeän faarao Ramoksen henki leijailee legendan mukaan vuosisatoja vanhan aarrekammion sisällä yhä aktiivisena. Aarrekammioon uskaltautuvat löytävät säännöllisin väliajoin arvoituksellisia viestejä. Ovatko viestit peräisin itse faaraolta? Salaperäisestä faaraosta liikkuu paljon erilaisia kertomuksia, mutta kukaan ei ole koskaan nähnyt faaraota. Onnistutteko selvittämään salaiset viestit, ratkaisemaan aarrekammion salaisuudet ja houkuttelemaan faaraon hengen näytille? Seikkailette aarrekammiossa tutkijoina ja arkeologeina ja pääsette ehkä vihille todellisesta sensaatiosta.

Osoite: Eurantie 2 (Vallila)

8-13 -vuotiaille suunniteltu KIDS ESCAPE KULTAISEN AARREKAMMION SALAISUUS -synttäripaketti sisältää 2 x 30 minuutin peliä ja juhlatilan pelien jälkeen 45 minuutiksi. Tiimi pääsee tutustumaan jännittävään tarinaan ja ratkaisemaan yhdessä arvoituksia sekä luovuutta ja loogista päättelyä vaativia tehtäviä, etsimään piiloja ja avaamaan lukkoja. Pelien jälkeen juhlat jatkuvat synttäritilassa.

Lapset voivat pelata pelit itsenäisesti, eikä aikuista tarvita huoneessa. Huoneiden ovet eivät ole lukossa, joten pelistä pääsee tarvittaessa myös poistumaan.

Oma synttäritila 49 € / 45 min 

Juhlatila on ryhmän käytössä pelien jälkeen. Tilaan on mahdollista tuoda omat tarjoilut. Tarjoamme astiat mielellämme käyttöönne!

Synttäritilasta löytyy: mikroaaltouuni, jääkaappi (huom. ei pakastinta), haarukoita, veitsiä, lusikoita, lautasia, laseja, mukeja, mehukannuja, eri kokoisia kippoja ja kulhoja mm. karkeille, sipseille, dipille jne. sekä kakkulautanen- ja lapio. 

Huom. Hinta voimassa ma-la. Sunnuntaisin ja arkipyhisin hinta 69 €.

1 huone + juhlatila

148 €
  • 2-6 osallistujaa (ma-la)
  • Huom. hinta sunnuntaisin ja pyhäpäivinä: 208 €
  • Vaihtoehdot: Mysteerisirkus TAI Viidakko TAI Kultaisen aarrekammion salaisuus

2 huonetta + juhlatila

188 €
  • 7-12 osallistujaa (ma-la)
  • Huom. hinta sunnuntaisin ja pyhäpäivinä: 228 €
  • Vaihtoehdot: 2 x Mysteerisirkus TAI 2 x Viidakko TAI 2 x Kultaisen aarrekammion salaisuus

Isompi ryhmä? Suunnitteletko synttäreitä, luokkaretkeä tai vaikkapa harrastusjoukkueen tiimipäivää yli 12 lapselle? Olethan meihin sähköpostitse yhteydessä - neuvomme mielellämme!

Haluatko varata pelkän pelin ilman juhlatilaa? Se onnistuu täällä!

HUOM. Mikäli haluat varata juhlatilan pelejä ennen, olethan meihin sähköpostitse yhteydessä!

KYSYTTÄVÄÄ? 

Tutustu laajaan infopakettiimme täällä. Neuvomme myös mielellämme sähköpostitse kids@exitroomhelsinki.com.

Searching Availability...