MILJOONAPERINTÖ

FAMILY ESCAPE – Live Escape -pakohuoneet koko perheelle! FAMILY ESCAPE -pelit ovat perheille ja vähemmän pelanneille suunniteltuja versioita rakastetuista escape room -peleistämme. Suosittelemme
pelejä lukemaan oppineille – tätä nuoremmatkin voivat kuitenkin hyvin osallistua peliin huoltajan seurassa. Yläikärajaa ei ole – isovanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Teille tuttu, ulkomaille muuttanut rouva on ottanut teihin jälleen yhteyttä. Rouvan aviomies katosi lehtitietojen mukaan asunnosta vuosia sitten jäljettömiin. Rouva on siitä asti viettänyt aikansa ulkomailla etelän lämmöstä nautiskellen vain harvoin Suomessa käyden. Olette pitäneet huolta rouvan asunnosta, kastelleet rouvan kukat ja pyyhkineet asunnon pölyt. Vastapalveluksena rouva siirtää teille säännöllisesti rahaa ja lähettää teille postikortteja kaukomailta. Eräänä päivänä avaatte postilaatikon ja yhtäkkiä teillä onkin jo kova kiire löytää huoneesta jotakin tärkeää. Miksikö? Syy selviää postilaatikon avattuanne!

HUOM. Miljoonaperintö FAMILY on perheille ja aloittelijoille suunnattu versio suositusta huoneestamme. Yli 11-vuotiaat voivat pelata huoneen itsenäisesti ja kahdeksan vuotta täyttäneet aikuisen seurassa.

Pelin kesto: 66 min

Huone sijaitsee osoitteessa Mäkelänkatu 54 B (huom. B-rappu, ei A-rappu).

Valitse kalenterista mieleisesi peliaika. 2-6 hlö:n pelin hinta on 99 € (ma-la) / 139 € (sunnuntait ja pyhäpäivät) riippumatta ryhmän koosta.

VARAUSKALENTERI:

Searching Availability...