LAHJAKORTIT

 

KIDS+FAMILY ESCAPE -lahjakortti on upea lahjaidea paitsi koko perheelle, myös syntymäpäiväsankarille, kummilapselle tai vaikkapa koulunsa päättävälle! Hanki lahja, joka yllättää.

KIDS+FAMILY ESCAPE -lahjakortti (99 €) on käytettävissä kaikkiin 2-6 hlö:n peleihin seuraavissa huoneissa: KIDS ESCAPE Mysteerisirkus, Viidakko, Kultaisen aarrekammion salaisuus SEKÄ koko perheen Family Escape -peleissä Omituisen herra Knollin maaginen maailma Family, Miljoonaperintö Family, Erikoisryhmä Family ja Pikaloma Karibialla Family. Lahjakortti on voimassa maanantaista lauantaihin, ei sunnuntaisin eikä pyhinä.

 Lahjakortin tilaus:

 • Täytä lomake
 • Saat meiltä laskun tai maksulinkin ja lahjakortin sähköpostitse 
 • Maksulinkin kautta lahjakortin voi maksaa maksukortilla

Lahjakortti aktivoituu järjestelmässä maksun siirryttyä tilille, jonka jälkeen lahjan saaja voi varata toivomansa peliajan netissä. Lahjakortti on voimassa 30.11.2024 asti.

Lahjakortti 99 €

Lahjakortti Family Escape -pakopeliin on erityinen lahja, joka yllättää! Lahjansaaja voi valita mieleisensä pelin neljästä eri teemasta. Lahjansaajan kokoamalla 2-6 hlö:n tiimillä on 66 minuuttia aikaa tutustua jännittävään tarinaan ja ratkaista yhdessä arvoituksia sekä luovuutta ja loogista päättelyä vaativia tehtäviä, etsiä piiloja, avata lukkoja ja selvittää huoneen mysteeri! Lahjakortti on käytettävissä myös 8-12 -vuotiaille suunnattuihin Kids Escape -arvoitushuoneisiin.

TILAUSLOMAKE

  Minkä lahjavaihtoehdon haluat tilata?

  Tilaajan nimi (pakollinen)

  Tilaajan osoite (pakollinen)

  Tilaajan postinumero ja postitoimipaikka (pakollinen)

  Tilaajan sähköposti (pakollinen)

  Tilaajan puhelinnumero

  Lahjan saajan nimi (pakollinen)

  Maksutapa

  Erityistä

  Huom: Lahjakortit ja laskut/maksulinkit tehdään manuaalisesti. Jos tarvitset lahjakortin erityisen kiireellisesti, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen hanna@exitroomhelsinki.com.

  Lahjakortin saaja voi varata itselleen sopivan peliajan varauskalenterista. Varaaja syöttää lahjakortin koodin järjestelmään. Varaus tulee tehdä samalla nimellä kuin lahjakortissa. Lahjakortti näytetään peliin tultaessa peliohjaajalle tulostettuna tai puhelimesta. Anna lahjaksi ainutlaatuinen elämys!

  Jos et ole ehtinyt käyttää saamaasi lahjakorttia ajoissa, olethan yhteydessä meihin. Kaikkien suoraan meiltä ostettujen lahjakorttien pidentäminen kolmella kuukaudella onnistuu 25 € maksua vastaan. Maksun voi suorittaa paikan päällä kortilla.