KIDS ESCAPE VIIDAKKO + JUHLATILA

Varaa meiltä synttärit, joista puhutaan vielä pitkään!

Astutte hämärään viidakkoon, jossa vallitsee täysi kaaos. Onnistutteko selvittämään, miksi viidakon eläimet ovat hätääntyneitä? Mitä on tapahtunut? Teidän tulee kuitenkin toimia salassa. Teillä on 30 minuuttia aikaa luoda metsään pimeys sekä toiset 30 minuuttia toteuttaa operaationne ihmisten katseilta piilossa. Viidakko tarvitsee apuanne – mutta varokaa, ettette jää ansaan!

Osoite: Mäkelänkatu 54 B

8-13 -vuotiaille suunniteltu KIDS ESCAPE VIIDAKKO -synttäripaketti sisältää 2 x 30 minuutin peliä ja juhlatilan pelien jälkeen 45 minuutiksi. Tiimi pääsee tutustumaan jännittävään tarinaan ja ratkaisemaan yhdessä arvoituksia sekä luovuutta ja loogista päättelyä vaativia tehtäviä, etsimään piiloja ja avaamaan lukkoja. Pelien jälkeen juhlat jatkuvat synttäritilassa.

Lapset voivat pelata pelit itsenäisesti, eikä aikuista tarvita huoneessa. Huoneiden ovet eivät ole lukossa, joten pelistä pääsee tarvittaessa myös poistumaan.

Oma synttäritila 49 € / 45 min 

Juhlatila on ryhmän käytössä pelien jälkeen. Tilaan on mahdollista tuoda omat tarjoilut. Tarjoamme astiat mielellämme käyttöönne!

Synttäritilasta löytyy: mikroaaltouuni, jääkaappipakastin, haarukoita, veitsiä, lusikoita, lautasia, laseja, mukeja, mehukannuja, eri kokoisia kippoja ja kulhoja mm. karkeille, sipseille, dipille jne. sekä kakkulautanen- ja lapio. 

Huom. Hinta voimassa ma-la. Sunnuntaisin ja arkipyhisin hinta 69 €.

1 huone + juhlatila

148 €
  • 2-6 osallistujaa (ma-la)
  • Huom. hinta sunnuntaisin ja pyhäpäivinä: 208 €
  • Vaihtoehdot: Mysteerisirkus TAI Viidakko TAI Kultaisen aarrekammion salaisuus

2 huonetta + juhlatila

188 €
  • 7-12 osallistujaa (ma-la)
  • Huom. hinta sunnuntaisin ja pyhäpäivinä: 228 €
  • Vaihtoehdot: 2 x Mysteerisirkus TAI 2 x Viidakko TAI 2 x Kultaisen aarrekammion salaisuus

Isompi ryhmä? Suunnitteletko synttäreitä, luokkaretkeä tai vaikkapa harrastusjoukkueen tiimipäivää yli 12 lapselle? Olethan meihin sähköpostitse yhteydessä - neuvomme mielellämme!

Haluatko varata pelkän pelin ilman juhlatilaa? Se onnistuu täällä!

HUOM. Mikäli haluat varata juhlatilan pelejä ennen, olethan meihin sähköpostitse yhteydessä!

KYSYTTÄVÄÄ? 

Tutustu laajaan infopakettiimme täällä. Neuvomme myös mielellämme sähköpostitse kids@exitroomhelsinki.com.

Searching Availability...