KIDS ESCAPE MYSTEERISIRKUS + JUHLATILA

Varaa meiltä synttärit, joista puhutaan vielä pitkään!

Tätä ensi-iltaa on odotettu kauan. Sirkuksen uuden näytöksen ensimmäinen esitys on loppuunmyyty ja koko sirkuksen väki on
innoissaan päästessään taas esiintymään. Hetkeä ennen esityksen alkamista backstagella odottaa kuitenkin järkytys: bäkkärille on murtauduttu ja paikat ovat aivan sekaisin! Illan esitys on vaarassa. Teidät on hälytetty apuun selvittämään, kuka sirkuksen kulissien takana on käynyt riehumassa. Onnistutteko saamaan syyllisen selville sekä löytämään kadonneet välineet? Aikaa ei ole hukattavaksi, joten olkaa nopeita! 

Osoite: Mäkelänkatu 54 B

8-13 -vuotiaille suunniteltu KIDS ESCAPE MYSTEERISIRKUS -synttäripaketti sisältää 2 x 30 minuutin peliä ja juhlatilan pelien jälkeen 45 minuutiksi. Tiimi pääsee tutustumaan jännittävään tarinaan ja ratkaisemaan yhdessä arvoituksia sekä luovuutta ja loogista päättelyä vaativia tehtäviä, etsimään piiloja ja avaamaan lukkoja. Pelien jälkeen juhlat jatkuvat synttäritilassa.

Lapset voivat pelata pelit itsenäisesti, eikä aikuista tarvita huoneessa. Huoneiden ovet eivät ole lukossa, joten pelistä pääsee tarvittaessa myös poistumaan.

Oma synttäritila 49 € / 45 min 

Juhlatila on ryhmän käytössä pelien jälkeen. Tilaan on mahdollista tuoda omat tarjoilut. Tarjoamme astiat mielellämme käyttöönne!

Synttäritilasta löytyy: mikroaaltouuni, jääkaappipakastin, haarukoita, veitsiä, lusikoita, lautasia, laseja, mukeja, mehukannuja, eri kokoisia kippoja ja kulhoja mm. karkeille, sipseille, dipille jne. sekä kakkulautanen- ja lapio. 

Huom. Hinta voimassa ma-la. Sunnuntaisin ja arkipyhisin hinta 69 €.

1 huone + juhlatila

148 €
  • 2-6 osallistujaa (ma-la)
  • Huom. hinta sunnuntaisin ja pyhäpäivinä: 208 €
  • Vaihtoehdot: Mysteerisirkus TAI Viidakko TAI Kultaisen aarrekammion salaisuus

2 huonetta + juhlatila

188 €
  • 7-12 osallistujaa (ma-la)
  • Huom. hinta sunnuntaisin ja pyhäpäivinä: 228 €
  • Vaihtoehdot: 2 x Mysteerisirkus TAI 2 x Viidakko TAI 2 x Kultaisen aarrekammion salaisuus

Isompi ryhmä? Suunnitteletko synttäreitä, luokkaretkeä tai vaikkapa harrastusjoukkueen tiimipäivää yli 12 lapselle? Olethan meihin sähköpostitse yhteydessä - neuvomme mielellämme!

Haluatko varata pelkän pelin ilman juhlatilaa? Se onnistuu täällä!

HUOM. Mikäli haluat varata juhlatilan pelejä ennen, olethan meihin sähköpostitse yhteydessä!

KYSYTTÄVÄÄ? 

Tutustu laajaan infopakettiimme täällä. Neuvomme myös mielellämme sähköpostitse kids@exitroomhelsinki.com.

 

 

Searching Availability...