KIDS ESCAPE VIIDAKKO

Astutte hämärään viidakkoon, jossa vallitsee täysi kaaos. Onnistutteko selvittämään, miksi viidakon eläimet ovat hätääntyneitä? Mitä on tapahtunut? Teidän tulee kuitenkin toimia salassa. Teillä on 30 minuuttia aikaa luoda metsään pimeys sekä toiset 30 minuuttia toteuttaa operaationne ihmisten katseilta piilossa. Viidakko tarvitsee apuanne – mutta varokaa, ettette jää ansaan!

VARAUSKALENTERI LÖYTYY TÄMÄN SIVUN ALAREUNASTA. 

8-13 -vuotiaille suunniteltu KIDS ESCAPE VIIDAKKO -pelipaketti sisältää 2 x 30 minuutin peliä. Tiimi pääsee tutustumaan jännittävään tarinaan ja ratkaisemaan yhdessä arvoituksia sekä luovuutta ja loogista päättelyä vaativia tehtäviä, etsimään piiloja ja avaamaan lukkoja.

Lapset voivat pelata pelit itsenäisesti, eikä aikuista tarvita huoneessa. Huoneiden ovet eivät ole lukossa, joten pelistä pääsee tarvittaessa myös poistumaan.

Kids Escape -pelit sopivat mainiosti esimerkiksi lasten synttäreiden unohtumattomaksi ohjelmaksi. Tutustu synttäripakettiimme TÄÄLLÄ  

Peliä mahtuu pelaamaan max. 2 x 6 lasta.

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

Osoite: Mäkelänkatu 54 B

Huonevaihtoehdot

Lataa synttärikutsu täältä:

Kysyttävää? Tutustu laajaan infopakettiimme! 

yksi huone, 2-6 pelaajaa

99 €
  • huom. hinta voimassa ma-la.
  • Sunnuntait ja pyhät: 139 €

kaksi identtistä huonetta, 7-12 pelaajaa

139 €
  • huom. hinta voimassa ma-la.
  • Sunnuntait ja pyhät: 159 €

Haluatko varata pelit ja juhlatilan?

Se onnistuu TÄÄLTÄ  

Jos pelaajia on yli 12, suosittelemme varaamaan huoneyhdistelmän Kids Escape Viidakko + Kids Escape Mysteerisirkus (max. 12+12 =24 osallistujaa). Tutustu infopakettiimme täällä. Neuvomme myös mielellämme sähköpostitse kids@exitroomhelsinki.com.

VARAUSKALENTERI

Searching Availability...

Yhteydenottolomake


    Olen kiinnostunut varaamaan:
    pelkän pelinpelin ja juhlatilanluokkaretkenmuu asia, mikä?

    Toivomani ajankohta: