HUONEET

Alla löydät varattavissa olevat pelimme. Tutustu myös infopakettiin täällä.

KIDS ESCAPE KULTAISEN AARREKAMMION SALAISUUS  – LAPSILLE (2-12 hlö)

KIDS ESCAPE MYSTEERISIRKUS  -LAPSILLE (2-12 hlö) 

KIDS ESCAPE VIIDAKKO – LAPSILLE (2-12 hlö)                                                              

Lempeän faarao Ramoksen henki leijailee legendan mukaan vuosisatoja vanhan aarrekammion sisällä yhä aktiivisena. Aarrekammioon uskaltautuvat löytävät säännöllisin väliajoin arvoituksellisia viestejä. Ovatko viestit peräisin itse faaraolta? Salaperäisestä faaraosta liikkuu paljon erilaisia kertomuksia, mutta kukaan ei ole koskaan nähnyt faaraota. Onnistutteko selvittämään salaiset viestit, ratkaisemaan aarrekammion salaisuudet ja houkuttelemaan faaraon hengen näytille? Seikkailette aarrekammiossa tutkijoina ja arkeologeina ja pääsette ehkä vihille todellisesta sensaatiosta.

Peli sopii lasten keskenään pelattavaksi, aikuisten osallistumista peliin emme suosittele. 

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

Toimipiste: Eurantie 2 (Vallila)

 

 

Tätä ensi-iltaa on odotettu kauan. Sirkuksen uuden näytöksen ensimmäinen esitys on loppuunmyyty ja koko sirkuksen väki on innoissaan päästessään taas esiintymään. Hetkeä ennen esityksen alkamista backstagella odottaa kuitenkin järkytys: bäkkärille on murtauduttu ja paikat ovat aivan sekaisin! Illan esitys on vaarassa. Teidät on hälytetty apuun selvittämään, kuka sirkuksen kulissien takana on käynyt riehumassa. Onnistutteko saamaan syyllisen selville sekä löytämään kadonneet välineet? Aikaa ei ole hukattavaksi, joten olkaa nopeita!

Peli sopii lasten keskenään pelattavaksi, aikuisten osallistumista peliin emme suosittele.  Huone sisältää aikuisille ahtaita paikkoja.

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

Toimipiste: Mäkelänkatu 54 B (Vallila)

Astutte hämärään viidakkoon, jossa vallitsee täysi kaaos. Onnistutteko selvittämään, miksi viidakon eläimet ovat hätääntyneitä? Mitä on tapahtunut? Teidän tulee kuitenkin toimia salassa. Teillä on 30 minuuttia aikaa luoda metsään pimeys sekä toiset 30 minuuttia toteuttaa operaationne ihmisten katseilta piilossa. Viidakko tarvitsee apuanne – mutta varokaa, ettette jää ansaan!

Peli sopii lasten keskenään pelattavaksi, aikuisten osallistumista peliin emme suosittele.

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

Toimipiste: Mäkelänkatu 54 B (Vallila)

TUTUSTU MYÖS KOKO PERHEEN FAMILY ESCAPE -PELEIHIN:

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Olette tänään pystytetyn erikoisryhmän jäseniä. Koko Helsinki on ollut aamulla Pasilan poliisilaitokselle soitetun uhkauksen jälkeen pysähdyksissä. Tuntematon tekijä uhkaa räjäyttää useita kohteita kaupungissa, vaatii korkeita lunnaita ja väittää pitävänsä hallussa panttivankia. Teidän tehtävänne on selvittää tapaus nopeasti, poistaa vaara ja selvittää uhkauksen tekijän henkilöllisyys. Onnistutteko tehtävässä ennen kuin tekijä toteuttaa suunnitelmansa?

Pelin kesto: 66 min

Toimipiste: Mäkelänkatu 54 B (Vallila)

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Teille tuttu, ulkomaille muuttanut rouva on ottanut teihin jälleen yhteyttä. Rouvan aviomies katosi lehtitietojen mukaan asunnosta vuosia sitten jäljettömiin. Rouva on siitä asti viettänyt aikansa ulkomailla etelän lämmöstä nautiskellen vain harvoin Suomessa käyden. Olette pitäneet huolta rouvan asunnosta, kastelleet rouvan kukat ja pyyhkineet asunnon pölyt. Vastapalveluksena rouva siirtää teille säännöllisesti rahaa ja lähettää teille postikortteja kaukomailta. Eräänä päivänä avaatte postilaatikon ja yhtäkkiä teillä onkin jo kova kiire löytää huoneesta jotakin tärkeää. Miksikö? Syy selviää postilaatikon avattuanne!

Pelin kesto: 66 min

Toimipiste: Mäkelänkatu 54 B (Vallila)

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Unelmalomanne Karibialla lähenee loppuaan. Lomanne on ollut rentouttava, vaikka hotellihuoneeseenne vaikuttaakin liittyvän jotain epätavallista. Lomakohteessanne liikkuu sitkeä huhu rantahietikon lähelle kadonneesta, kallista kultalastia kuljettaneesta sukellusveneestä. Olette päättäneet ottaa selvää hotellin ympäristön tapahtumista. Saatteko selville, onko kertomuksessa perää? Ehdittekö kirjautumaan hotellista ulos, ennen kuin myöhästytte koneestanne?

Pelin kesto: 66 min

Toimipiste: Eurantie 2 (Vallila)

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Aiemmin värittömänä tietokirjailijana tunnettu, sittemmin yllättäen fantasiakirjallisuuden pariin siirtynyt Norbert Knoll on kadonnut. Tämä ei sinänsä ole poikkeuksellista, sillä suureen suosioon nousseella fantasiakirjailijalla on ollut tapana poistua säännöllisesti työpöytänsä äärestä. Aikaisemmin Knoll on aina palannut työhuoneeseensa hyväntuulisena noin tunnin kuluttua katoamisestaan – mutta tällä kertaa Knoll on kuitenkin ollut jo useita päiviä teillä tietämättömillä. Knollin sihteeri on hyvin huolissaan kirjailijan kohtalosta – erityisesti epäilyttävän paperilappusen takia, jonka sihteeri löysi Knollin arkistosta. Lappuun oli merkitty teidän nimenne ja yhteystietonne. Miten se on mahdollista? Sihteeri päätti ottaa teihin yhteyttä ja kutsua teidät paikalle. Mitä maailmankuulu kirjailija oikein tahtoo teistä? Onko Knoll joutunut kenties pulaan?

Teitä odottaa taianomainen seikkailu Knollin maagisessa maailmassa, johon kellään muulla ei ole tähän asti ollut pääsyä. Seuratkaa herra Knollin jalanjälkiä ja selvittäkää, mitä kirjailijan katoamisen taustalla on. Totuus on tarua ihmeellisempää.

Huone on haastava, emme suosittele ensimmäiseksi pakopeliksi

Pelin kesto: 66 min

Toimipiste: Mäkelänkatu 54B  (Vallila)