KIDS ESCAPE - KULTAISEN AARREKAMMION SALAISUUS

Lempeän faarao Ramoksen henki leijailee legendan mukaan vuosisatoja vanhan aarrekammion sisällä yhä aktiivisena. Aarrekammioon uskaltautuvat löytävät säännöllisin väliajoin arvoituksellisia viestejä. Ovatko viestit peräisin itse faaraolta? Salaperäisestä faaraosta liikkuu paljon erilaisia kertomuksia, mutta kukaan ei ole koskaan nähnyt faaraota. Onnistutteko selvittämään salaiset viestit, ratkaisemaan aarrekammion salaisuudet ja houkuttelemaan faaraon hengen näytille? Seikkailette aarrekammiossa tutkijoina ja arkeologeina ja pääsette ehkä vihille todellisesta sensaatiosta.

8-13 -vuotiaille suunniteltu KIDS ESCAPE KULTAISEN AARREKAMMION SALAISUUS -pelipaketti sisältää 2 x 30 minuutin peliä. Tiimi pääsee tutustumaan jännittävään tarinaan ja ratkaisemaan yhdessä arvoituksia sekä luovuutta ja loogista päättelyä vaativia tehtäviä, etsimään piiloja ja avaamaan lukkoja tehtävänään pelastaa saada faaraon henki esille.

Lapset voivat pelata pelit itsenäisesti, eikä aikuista tarvita huoneessa. Huoneiden ovet eivät ole suljettu, joten pelistä pääsee tarvittaessa myös poistumaan.

Kids Escape -pelit sopivat mainiosti esimerkiksi lasten synttäreiden unohtumattomaksi ohjelmaksi. Tutustu synttäripakettiimme täällä.

Huonevaihtoehdot:

L - yksi huone, 2-6 pelaajaa

XL - kaksi identtistä huonetta, 7-12 pelaajaa

Jos pelaajia on yli 12, suosittelemme varaamaan huoneyhdistelmän Kids Escape Viidakko + Kids Escape Taikahuone (max. 12 osallistujaa). Tutustu infopakettiimme täällä. Neuvomme myös mielellämme sähköpostitse kids@exitroomhelsinki.com.

Hinnat: ma-la 1 huone 99 € / 2 huonetta 139 € (huom. sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 139 € / 159 €)

Osoite: Eurantie 2

HUOM. Jos haluat varata pelien jälkeen juhlatilan, mainitse asiasta varauslomakkeen "Lisätietoja"-kentässä. 

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin täällä

Searching Availability...