KIDS ESCAPE - VIIDAKKO

Astutte hämärään viidakkoon, jossa vallitsee täysi kaaos. Onnistutteko selvittämään, miksi viidakon eläimet ovat hätääntyneitä? Mitä on tapahtunut? Teidän tulee kuitenkin toimia salassa. Teillä on 30 minuuttia aikaa luoda metsään pimeys sekä toiset 30 minuuttia toteuttaa operaationne ihmisten katseilta piilossa. Viidakko tarvitsee apuanne – mutta varokaa, ettette jää ansaan!

8-13 -vuotiaille suunniteltu KIDS ESCAPE VIIDAKKO-pelipaketti sisältää 2 x 30 minuutin peliä. Tiimi pääsee tutustumaan jännittävään tarinaan ja ratkaisemaan yhdessä arvoituksia sekä luovuutta ja loogista päättelyä vaativia tehtäviä, etsimään piiloja ja avaamaan lukkoja tehtävänään pelastaa viidakon eläimet.

Lapset voivat pelata pelit itsenäisesti, eikä aikuista tarvita huoneessa. Huoneiden ovet eivät ole suljettu, joten pelistä pääsee tarvittaessa myös poistumaan.

Kids Escape -pelit sopivat mainiosti esimerkiksi lasten synttäreiden unohtumattomaksi ohjelmaksi, sillä pelaamaan mahtuu kerrallaan jopa 24 lasta. Tutustu synttäripakettiimme täällä.

Huonevaihtoehdot:

L - yksi huone, 2-6 pelaajaa

XL - kaksi identtistä huonetta, 7-12 pelaajaa

Jos pelaajia on yli 12, voidaan Kids Escape Viidakko -huoneen rinnalle varata Kids Escape Taikahuone (max. 12 osallistujaa) tai Miljoonaperintö Family -huoneet. Tutustu infopakettiimme täällä. Neuvomme myös mielellämme sähköpostitse kids@exitroomhelsinki.com.

Hinnat: ma-la 1 huone 99 € / 2 huonetta 139 € (huom. sunnuntaisin ja pyhäpäivinä 139 € / 159 €)

Osoite: Mäkelänkatu 54 B (EI A-rappu)

HUOM. Jos haluat varata pelien jälkeen juhlatilan, mainitse asiasta varauslomakkeen "Lisätietoja"-kentässä. 

Kysyttävää? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin täällä

Searching Availability...