UUTUUS:

PAKOPOSTI – Omituisen Herra Knollin maagiset kirjeet

Ystävänpäivä lähestyy – yllätä ystäväsi ja anna lahjaksi yhdessä tekemisen iloa!

Koko perheen arvoitusseikkailu kahdelle pelaajalle/pelaajatiimille!

posti 5

”Omituisen herra Knollin maagiset kirjeet” on jännittävä paketti täynnä salaisuuksia, jotka tarjoavat niin lahjansaajalle kuin sen antajalle yhdessä tekemisen iloa ja tempaavat nämä taianomaiseen maailmaan – riippumatta siitä, ovatko pelaajat samassa tilassa vai vaikkapa eri paikkakunnilla. Sekä lahjansaaja että lahjanantaja saavat oman arvoituspaketin – pelin ratkaistessaan molemmat pääsevät auttamaan toisiaan ja ratkomaan ja oivaltamaan yhdessä.

Sekä lahjansaaja että lahjanantaja saavat oman paketin, joka sisältää kolme maagista kirjettä. Kirjeiden mysteerit selvittääksenne teidän on yhdistettävä saamanne johtolangat toisiinsa. Molempien pelaajien tai pelaajatiimien älynystyrät pääsevät käyttöön ja täydentävät toisiaan.

MITÄ?
Sekä lahjanantaja tiimeineen että lahjansaavat tiimeinen saavat oman paketin täynnä tekemistä ja arvoituksia. Paketti sisältää:

– 3 x korkealaatuiselle paperille painettua isoa pelialustaa. Pelialustat muodostavat kolmiosaisen ”Omituisen herra Knollin maagiset kirjeet” -arvoitusseikkailun, jonka ratkaistaakseen molempien osallistujien/osallistujatiimien tulee tehdä yhteistyötä ja auttaa toisiaan.

MITEN
Yhteyden toiseen pelaajaan voi muodostaa esimerkiksi puhelinsoiton välityksellä. Nettiyhteyttä tai monimutkaisia sovelluksia ei vaadita! Huomaathan, että peli on pelattavissa ainoastaan suomen kielellä.

KENELLE?
Lahja sopii kaikenikäisille 7-vuotiaasta ylöspäin eikä vaadi kummaltakaan osallistujilta aiempaa kokemusta pakohuoneista. Pelin voi myös ratkaista samasta tilasta käsin ja mukaan ratkomaan voi kutsua vaikka koko perheen.

MILLOIN?
– Yhden pelin ratkaisemiseen on hyvä varata noin 45-60 minuuttia aikaa. Paketti sisältää yhteensä tekemistä siis useiksi tunneiksi.

OMITUISEN HERRA KNOLLIN MAAGISET KIRJEET

Norbert Knoll tunnetaan melkoisen värittömänä ja vakavamielisenä, kuitenkin arvostettuna tietokirjailijana. Hän viettää suurimman osan ajastaan hämärässä kirjastossaan, jossa hän koluaa pölyisiä arkistojaan. Herra Knollilla on tapana kadota ajoittain työpöytänsä äärestä jäljettömiin noin tunnin ajaksi. Kukaan ei tiedä, missä Knoll tuon ajan viettää. Eräänä päivänä herra Knollin sihteeri havaitsi töihin saapuessaan, että Knollin työhuoneen ovi oli tavallisesta poiketen lukossa. Sihteerin onnistui kurkata huoneeseen sisään ovessa olevan pienen lasi-ikkunan kautta. Huoneessa ei ollut ketään. Sihteeri etsi kadonnutta Knollia koko rakennuksesta, mutta löysi miehen sijasta ainoastaan kummallisia kirjeitä. Kirjeet lojuivat lähtevien postien laatikossa ja niiden päälle oli kirjattu merkintä ”Sisältää magiaa”. Kirjeissä oli teidän osoitteenne. Teidän osoitteenne! Mitä tämä omituinen kirjailija oikein tahtoo teistä?

Mitä kirjeet kätkevät sisälleen? Mitä herra Knollille on tapahtunut? Selvittäkää kirjeiden sisältämät salaiset viestit ja pelastakaa herra Knoll, mikäli tämä on vaarassa.

HINNAT

Haluatko lisätä pakettiin mukaan lahjakortin? Tilaa yhdistelmäpaketti, josta on iloa pitkäksi aikaa. Hinta: 114 €!

TILAUSLOMAKE

Täytä tilauslomake! Paketti maksetaan tilaajalle sähköpostilla lähetettävällä maksulinkillä, jonka kautta maksu tapahtuu turvallisesti maksukortilla.

Minkä lahjavaihtoehdon haluat tilata?

Tilaajan nimi (pakollinen)

Tilaajan osoite (pakollinen)

Tilaajan postinumero ja postitoimipaikka (pakollinen)

Tilaajan sähköposti (pakollinen)

Tilaajan puhelinnumero (pakollinen)

Lahjan saajan nimi

Lahjan saajan osoite, mikäli toimitus eri osoitteisiin

Lahjan saajan postinumero ja asuinpaikka, mikäli toimitus eri osoitteisiin

Toivottu toimitustapa (pakollinen):
yhteen osoitteeseen (postikulut 8,50 € plus-merkillä)kahteen eri osoitteeseen (postikulut 2 x 5 € plus-merkillä)

Erityistä