MIKÄ SOTKU!

FAMILY ESCAPE – Live Escape -pakohuoneet koko perheelle! FAMILY ESCAPE -pelit ovat perheille ja vähemmän pelanneille suunniteltuja versioita rakastetuista escape room -peleistämme. Suosittelemme
pelejä lukemaan oppineille – tätä nuoremmatkin voivat kuitenkin hyvin osallistua peliin huoltajan seurassa. Yläikärajaa ei ole – isovanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Olette saaneet tehtäväksenne huolehtia teille tutun, ulkomaille muuttaneen rouvan asunnosta. Huhutaan, että huoneessa kummittelee. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt teitä viettämästä aikaa asunnossa kuin se olisi omanne. Lopputulos on sen mukainen – huonekalut lojuvat missä sattuu. Järkytykseksenne rouva yhtäkkiä soittaa ja ilmoittaa palaavansa matkaltaan. Teidän täytyy palauttaa asunto nopeasti ennalleen ja löytää rouvan syvästi ihailema pokaali. Ette halua kokea rouvan läksytystä!

HUOM. Mikä sotku! on perheille ja aloittelijoille suunnattu versio suositusta "Musta leski" -huoneestamme. Yli 11-vuotiaat voivat pelata huoneen itsenäisesti ja kahdeksan vuotta täyttäneet aikuisen seurassa. Aikuisille tarkoitetun version pelistä voit varata täältä.

Pelin kesto: 66 min 

Huone sijaitsee osoitteessa Mäkelänkatu 54 B (huom. B-rappu, ei A-rappu).

Hinnat: 99 €/2-6 hlö (ma-la), 139 €/2-6 hlö (sunnuntait ja pyhäpäivät)

Valitse kalenterista mieleisesi peliaika.

 

Searching Availability...