MIKÄ SOTKU!

FAMILY ESCAPE – Live Escape -pakohuoneet koko perheelle! FAMILY ESCAPE -pelit ovat perheille ja vähemmän pelanneille suunniteltuja versioita rakastetuista escape room -peleistämme. Suosittelemme
pelejä lukemaan oppineille – tätä nuoremmatkin voivat kuitenkin hyvin osallistua peliin huoltajan seurassa. Yläikärajaa ei ole – isovanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Olette saaneet tehtäväksenne huolehtia teille tutun, ulkomaille muuttaneen rouvan asunnosta. Huhutaan, että huoneessa kummittelee. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt teitä viettämästä asunnossa aikaa kuin se olisi omanne. Lopputulos on sen mukainen - huonekalut lojuvat missä sattuu ja viettämienne synttäreidenkin jäljet ovat vielä siivoamatta, kun rouva yhtäkkiä soittaa ja ilmoittaa palaavansa matkaltaan. Rouva on astumassa 66 minuutin kuluttua asuntoonsa. Teidän täytyy siivota nopeasti kaikki juhlienne jäljet varastoon, löytää alkuperäiset huonekalut ja asettaa ne oikeille paikoilleen Ja mikä pahinta - rouvan nuorena taitoluistelukilpailun voitosta saama pokaali on kateissa! Pokaali on rouvalle äärettömän tärkeä. Ette halua kokea rouvan läksytystä!

HUOM. Mikä sotku! on perheille ja aloittelijoille suunnattu versio suositusta "Musta leski" -huoneestamme. Yli 11-vuotiaat voivat pelata huoneen itsenäisesti ja kahdeksan vuotta täyttäneet aikuisen seurassa. Aikuisille tarkoitetun version pelistä voit varata täältä.

Pelin kesto: 66 min 

Huone sijaitsee osoitteessa Mäkelänkatu 54 B (huom. B-rappu, ei A-rappu).

Hinnat: 99 €/2-6 hlö (ma-la), 139 €/2-6 hlö (sunnuntait ja pyhäpäivät)

Valitse kalenterista mieleisesi peliaika.

 

Searching Availability...