LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi ainutlaatuinen elämys!


KIDS+FAMILY ESCAPE -lahjakortti on upea lahjaidea paitsi koko perheelle, myös syntymäpäiväsankarille, kummilapselle tai vaikkapa koulunsa päättävälle! Hanki lahja, joka yllättää.

KIDS+FAMILY ESCAPE -lahjakortti (99 €) on käytettävissä kaikkiin 2-6 hlö:n peleihin seuraavissa huoneissa: KIDS ESCAPE Mysteerisirkus, Viidakko, Kultaisen aarrekammion salaisuus SEKÄ Family Escape -pelit Mikä sotku!, Miljoonaperintö Family, Erikoisryhmä Family ja Pikaloma Karibialla Family

Lahjakortti on voimassa maanantaista lauantaihin, ei sunnuntaisin eikä arkipyhisin.

 

 Lahjakortin tilaus:

  • Täytä lomake
  • Saat meiltä laskun ja lahjakortin sähköpostitse
Lahjakortti aktivoituu järjestelmässä maksun siirryttyä tilille, jonka jälkeen lahjan saaja voi varata toivomansa peliajan netissä. Lahjakortti on voimassa 30.06.2021 asti.

Kaikkien 30.06.2020 vanhentuneiden, meiltä suoraan hankittujen lahjakorttien voimassaoloa on pidennetty 28.02.2021 asti.

Huom: Lahjakortit ja laskut tehdään manuaalisesti ja niiden toimitusaika on n. 24 tuntia. Jos tarvitset lahjakortin tätä nopeammin, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen kids@exitroomhelsinki.com.

Lahjakortin saaja voi varata itselleen sopivan peliajan varauskalenterista. Varaaja syöttää lahjakortin koodin järjestelmään. Varaus tulee tehdä samalla nimellä kuin lahjakortissa. Lahjakortti näytetään peliin tultaessa peliohjaajalle tulostettuna tai puhelimesta.