LAHJAKORTIT

Anna lahjaksi ainutlaatuinen elämys!


KIDS+FAMILY ESCAPE -lahjakortti on upea lahjaidea paitsi koko perheelle, myös syntymäpäiväsankarille, kummilapselle tai vaikkapa koulunsa päättävälle! Hanki lahja, joka yllättää.

KIDS+FAMILY ESCAPE -lahjakortti (99 €) on käytettävissä kaikkiin 2-6 hlö:n peleihin seuraavissa huoneissa: KIDS ESCAPE Mysteerisirkus, Viidakko, Kultaisen aarrekammion salaisuus SEKÄ Family Escape -pelit Mikä sotku!, Miljoonaperintö Family ja Pikaloma Karibialla Family

Lahjakortti on voimassa maanantaista lauantaihin, ei sunnuntaisin eikä arkipyhisin.

 

 Lahjakortin tilaus:

  • Täytä lomake
  • Saat meiltä laskun ja lahjakortin sähköpostitse
Lahjakortti aktivoituu järjestelmässä maksun siirryttyä tilille, jonka jälkeen lahjan saaja voi varata toivomansa peliajan netissä. Lahjakortti on voimassa 30.06.2020 asti.

Huom: Lahjakortit ja laskut tehdään manuaalisesti ja niiden toimitusaika on n. 24 tuntia. Jos tarvitset lahjakortin tätä nopeammin, lähetäthän meille sähköpostia osoitteeseen kids@exitroomhelsinki.com.

Lahjakortin saaja voi varata itselleen sopivan peliajan varauskalenterista. Varaaja syöttää lahjakortin koodin järjestelmään. Varaus tulee tehdä samalla nimellä kuin lahjakortissa. Lahjakortti näytetään peliin tultaessa peliohjaajalle tulostettuna tai puhelimesta.