LAHJAKORTIT

HUOM! Lahjakortin saa sähköpostilla vielä jouluaattonakin!  

Anna lahjaksi ainutlaatuinen elämys!

KIDS+FAMILY ESCAPE -lahjakortti on upea lahjaidea paitsi koko perheelle, myös syntymäpäiväsankarille, kummilapselle tai vaikkapa koulunsa päättävälle! Hanki lahja, joka yllättää. Uudessa lahjavalikoimassamme on mukana myös yhdistelmäpaketteja, jotka tarjoavat pakopelilahjakortin lisäksi jännittävää yhdessä tekemistä myös aikoina, jolloin pakopelin pelaaminen ei ole ajankohtaista.

KIDS+FAMILY ESCAPE -lahjakortti (99 €) on käytettävissä kaikkiin 2-6 hlö:n peleihin seuraavissa huoneissa: KIDS ESCAPE Mysteerisirkus, Viidakko, Kultaisen aarrekammion salaisuus SEKÄ koko perheen Family Escape -peleissä Mikä sotku!, Miljoonaperintö Family, Erikoisryhmä Family ja Pikaloma Karibialla Family. Lahjakortti on voimassa maanantaista lauantaihin, ei sunnuntaisin eikä pyhinä.

 Lahjakortin tilaus:

  • Täytä lomake
  • Saat meiltä laskun ja lahjakortin sähköpostitse

Lahjakortti aktivoituu järjestelmässä maksun siirryttyä tilille, jonka jälkeen lahjan saaja voi varata toivomansa peliajan netissä. Lahjakortti on voimassa 30.09.2021 asti.

Kaikkien 30.06.2020 vanhentuneiden, meiltä suoraan hankittujen lahjakorttien voimassaoloa on pidennetty 28.02.2021 asti.

Vaihtoehto 1: Lahjakortti 99 €

Lahjakortti Family Escape -pakopeliin on erityinen lahja, joka yllättää! Lahjansaaja voi valita mieleisensä pelin neljästä eri teemasta. Lahjansaajan kokoamalla 2-6 hlö:n tiimillä on 66 minuuttia aikaa tutustua jännittävään tarinaan ja ratkaista yhdessä arvoituksia sekä luovuutta ja loogista päättelyä vaativia tehtäviä, etsiä piiloja, avata lukkoja ja selvittää huoneen mysteeri! Lahjakortti on käytettävissä myös 8-12 -vuotiaille suunnattuihin Kids Escape -arvoitushuoneisiin.

Vaihtoehto 2: Lahjakortti & Ankara ongelma -pulmavihko109 €

Hauska ja kekseliäs, Exit Room Helsingin tuottama 56-sivuinen pulmavihko, jonka parissa innostuu niin nuori kuin vanhakin käyttämään mielikuvitustaan. Vihko sisältää luovien tehtävien lisäksi rutkasti kaikenikäisille (ikäsuositus 7-vuotiaasta ylöspäin) soveltuvia arvoituksia ja pulmia pakopelin hengessä ja tarjoaa tekemistä useaksi tunniksi.

Hinta Family Escape -lahjakortin kanssa ostettuna: 109 €

Vaihtoehto 2: Lahjakortti & Pakopostia -arvoitusseikkailu 119 €

Anna lahjaksi aikaa ja yhdessä tekemisen iloa! Täydellinen lahja koko perheelle riippumatta siitä, vietetäänkö joulua yhdessä vai erikseen. ”Omituisen herra Knollin maagiset kirjeet” on jännittävä paketti täynnä salaisuuksia, jotka tarjoavat niin lahjansaajalle kuin sen antajalle yhdessä tekemisen iloa ja tempaavat nämä taianomaiseen maailmaan – riippumatta siitä, ovatko pelaajat samassa tilassa vai vaikkapa eri paikkakunnilla. Sekä lahjansaaja että lahjanantaja saavat oman arvoituspaketin – pelin ratkaistessaan molemmat pääsevät auttamaan toisiaan ja ratkomaan ja oivaltamaan yhdessä. Lue lisää pelistä TÄÄLTÄ

Hinta Family Escape -lahjakortin kanssa vain 119 €. Paketti sisältää lahjakortin, molemmille pelaajille/pelaajatiimeille 3 pelialustaa sekä Ankara ongelma -pulmavihon niin lahjansaajalle kuin sen antajalle – yhteistä tekemistä usean tunnin ajaksi!

TILAUSLOMAKE

Huom: Lahjakortit ja laskut tehdään manuaalisesti ja niiden käsittelyaika on n. 24 tuntia. Jos tarvitset lahjakortin tätä nopeammin, valitsethan maksutavaksi maksulinkin.

Lahjakortin saaja voi varata itselleen sopivan peliajan varauskalenterista. Varaaja syöttää lahjakortin koodin järjestelmään. Varaus tulee tehdä samalla nimellä kuin lahjakortissa. Lahjakortti näytetään peliin tultaessa peliohjaajalle tulostettuna tai puhelimesta.

Minkä lahjavaihtoehdon haluat tilata?

Tilaajan nimi (pakollinen)

Tilaajan osoite (pakollinen)

Tilaajan postinumero ja postitoimipaikka (pakollinen)

Tilaajan sähköposti (pakollinen)

Tilaajan puhelinnumero

Lahjan saajan nimi

Toivottu toimitustapa (pakollinen):

Nouto Vallilasta:

Lahjan saajan osoite, mikäli toimitus postitse ja osoite eri kuin tilaajan

Lahjan saajan postinumero ja asuinpaikka, mikäli toimitus postitse ja osoite eri kuin tilaajan

Maksutapa

Erityistä

HUOM. Tilaathan postitse lähetettävät lahjat viimeistään 21. joulukuuta klo. 12 mennessä, niin ne ehtivät ajoissa pukin konttiin!