FAMILY ESCAPE - HUONEET

FAMILY ESCAPE – Live Escape -pakohuoneet koko perheelle! FAMILY ESCAPE -pelit ovat perheille ja vähemmän pelanneille suunniteltuja versioita rakastetuista escape room -peleistämme. Suosittelemme
pelejä lukemaan oppineille – tätä nuoremmatkin voivat kuitenkin hyvin osallistua peliin huoltajan seurassa. Yläikärajaa ei ole – isovanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

UUTUUS: Kaksiosainen pelikokonaisuus ”Mikä sotku!” ja ”Miljoonaperintö”. Kaksi toisiinsa kietoutuvaa tarinaa – pelijärjestyksellä ei ole väliä!

FAMILY ESCAPE -huoneet sijaitsevat Helsingin Vallilassa.

”Mikä sotku!” (UUTUUS!) sekä Miljoonaperintö Family: Mäkelänkatu 54 B.

Pikaloma Karibialla Family: Eurantie 2

FAMILY-pelit nyt 99 €! Tarjous voimassa maanantaista lauantaihin, ei sunnuntaisin (pyhähinta 139 €). 

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Olette saaneet tehtäväksenne huolehtia teille tutun, ulkomaille muuttaneen rouvan asunnosta. Huhutaan, että huoneessa kummittelee. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt teitä viettämästä asunnossa aikaa kuin se olisi omanne. Lopputulos on sen mukainen – huonekalut lojuvat missä sattuu ja viettämienne synttäreidenkin jäljet ovat vielä siivoamatta, kun rouva yhtäkkiä soittaa ja ilmoittaa palaavansa matkaltaan. Teidän täytyy siivota nopeasti kaikki juhlienne jäljet varastoon, löytää alkuperäiset huonekalut ja asettaa ne oikeille paikoilleen Ja mikä pahinta – rouvan nuorena taitoluistelukilpailun voitosta saama pokaali on kateissa. Ette halua kokea rouvan läksytystä!

Pelin kesto: 66 min

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Teille tuttu, ulkomaille muuttanut rouva on ottanut teihin jälleen yhteyttä. Rouvan aviomies katosi lehtitietojen mukaan asunnosta vuosia sitten jäljettömiin. Rouva on siitä asti viettänyt aikansa ulkomailla etelän lämmöstä nautiskellen vain harvoin Suomessa käyden. Olette pitäneet huolta rouvan asunnosta, kastelleet rouvan kukat ja pyyhkineet asunnon pölyt. Vastapalveluksena rouva siirtää teille säännöllisesti rahaa ja lähettää teille postikortteja kaukomailta. Eräänä päivänä avaatte postilaatikon ja yhtäkkiä teillä onkin jo kova kiire löytää huoneesta jotakin tärkeää. Miksikö? Syy selviää postilaatikon avattuanne!

Pelin kesto: 66 min

FAMILY ESCAPE – PERHEILLE JA ALOITTELIJOILLE

Unelmalomanne Karibialla lähenee loppuaan. Lomanne on ollut rentouttava, vaikka hotellihuoneeseenne vaikuttaakin liittyvän jotain epätavallista. Lomakohteessanne liikkuu sitkeä huhu rantahietikon lähelle kadonneesta, kallista kultalastia kuljettaneesta sukellusveneestä. Olette päättäneet ottaa selvää hotellin ympäristön tapahtumista. Saatteko selville, onko kertomuksessa perää? Ehdittekö kirjautumaan hotellista ulos, ennen kuin myöhästytte koneestanne?

Pelin kesto: 66 min

TUTUSTU MYÖS LASTEN KIDS ESCAPE -PELEIHIN:

KIDS ESCAPE TAIKAHUONE – LAPSILLE (2-12 hlö)                                                 

Astukaa taikahuoneeseen ja selvittäkää talon valtiaan, taikuri X:n salat! Teillä on 30 minuuttia aikaa löytää taikurin salainen taikasana, jonka myötä itse taikuri astuu huoneeseen. Ennen kuin ehditte huomatakaan, on taikuri taikonut huoneensa aivan toiseksi ympäristöksi. Pysyttekö enää taikurin perässä? Teillä on toiset 30 minuuttia aikaa selvittää toinen haaste – jos onnistutte tehtävässä, kruunataan teidät uusiksi valtakunnan taikureiksi!

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja taikurin show’n + tauon

KIDS ESCAPE VIIDAKKO – LAPSILLE (2-12 hlö)                                                      

Astutte hämärään viidakkoon, jossa vallitsee täysi kaaos. Onnistutteko selvittämään, miksi viidakon eläimet ovat hätääntyneitä? Mitä on tapahtunut? Teidän tulee kuitenkin toimia salassa. Teillä on 30 minuuttia aikaa luoda metsään pimeys sekä toiset 30 minuuttia toteuttaa operaationne ihmisten katseilta piilossa. Viidakko tarvitsee apuanne – mutta varokaa, ettette jää ansaan!

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon

KIDS ESCAPE KULTAISEN AARREKAMMION SALAISUUS – LAPSILLE (2-12 hlö)

Lempeän faarao Ramoksen henki leijailee legendan mukaan vuosisatoja vanhan aarrekammion sisällä yhä aktiivisena. Aarrekammioon uskaltautuvat löytävät säännöllisin väliajoin arvoituksellisia viestejä. Ovatko viestit peräisin itse faaraolta? Salaperäisestä faaraosta liikkuu paljon erilaisia kertomuksia, mutta kukaan ei ole koskaan nähnyt faaraota. Onnistutteko selvittämään salaiset viestit, ratkaisemaan aarrekammion salaisuudet ja houkuttelemaan faaraon hengen näytille? Seikkailette aarrekammiossa tutkijoina ja arkeologeina ja pääsette ehkä vihille todellisesta sensaatiosta.

Pelin kesto: n. 70 min sisältäen kaksi 30 min peliä ja tauon